General
-
υποτιτλοι
πως θα βρούμε υπότιτλους εάν δεν υπάρχουν?
2 votes -
Snowtown (2011) 1080p.BluRay
Snowtown (2011) 1080p.BluRay
1 vote -
4 votes
-
Days of Glory (1944) greek
Days of Glory (1944) greek
1 vote -
1:39 lepta germanikis oras
to site sou kolai mallon i diafimisis ftene kano scroll down kai to site kolai kai xanapidai epano desto ligo
1 vote -
Gigi (1958) 720p.BluRay.
GREEK
1 vote -
Good Heart (2009)
GREEK
1 vote -
Kenny (2006) 720p BluRay
GREEK
1 vote -
Shaka Zulu Miniseries - 10 Episodes - (1986)
Shaka Zulu Miniseries - 10 Episodes - (1986) - greek
1 vote -
3 votes
-
ok
ok
1 vote -
Public API
Η δημιουργία ενός public API για την αναζήτηση και πιθανός κατέβασμα υποτίτλων για χρήση από web ή mobile εφαρμογές. Think about it...
1 vote -
PERFECT
EVERYBODY NEEDS THAT
1 vote -
Camelot (1967)
Camelot (1967) - greek
1 vote -
Sybil (1976) greek
Sybil (1976) greek
1 vote -
Betrayal (1983) greek
Betrayal (1983) greek
1 vote -
Συσχέτιση φίλτρων: ποιότητα ταινίας - γλώσσα υποτίτλων
Στο μενού "Latest subs" το φίλτρο με τις ποιότητες της ταινίας (CAM, DVDRip, High Definition) δεν έχει συσχετιστεί με το φίλτρο γλώσσας (EN, GR) που βρίσκεται παρακάτω στην σελίδα, οπότε ο χρήστης δεν μπορεί να φιλτράρει π.χ. High Definition + GR υπότιτλους.
1 vote -
3 votes
-
Στην πραγματικότητα ψάχνω που πρέπει να μπω για να ενεργοποιήσω τους υπότιτλους που κατέβασα για: Extraordinary Measures αλλά.. Που να πάω?
Δεν βρίσκω οδηγίες στο site για κάποιον που είναι καινούριος, πως να χρησιμοποιήσει τους υπότιτλους!!! Τους κατέβασα αλλά πως θα τους ενεργοποιήσω που μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω τι δικαιοδοσία να τους εισάγω στην ταινία??
Ευχαριστώ και συγνώμη που γράφω εδώ αλλά δεν ξέρω που αλλού να γράψω για να πάρω απάντηση.1 vote -
Diorthosh Ypotitlou???
An se kapoio Shmeio px: sto 1:36:40 sec O ypotitlos den Leei kati kala,h to parermineuei h telospanton Emeis katalaboume mia kalyterh Erminia tou logou na thn anaferoume.... Wste Eseis na parete Oles autes tis Nees kai Kalyteres Erminies kai na tis Enswmatwsete ston Ypotitlo..
3 votes